Deze week in Libelle: De allermooiste herfstkransen, gemaakt door 6 lezeressen

Door Rani Merckx

Dat wij creatieve lezeressen hebben, wisten we al. Maar toen we hen vroegen om hun ultieme herfstkrans te maken, deden ze ons toch met verstomming slaan! Bewonder alle pronkstukken deze week in Libelle, en ga zelf aan de slag met onze tips!

Wikkelen, plakken… herfstkransen maken!

‘Maak je allermooiste herfstkrans ooit en zie hem schitteren in Libelle’: zes lezeressen namen dit verzoekje ter harte en gingen meteen aan de slag met tal van herfstgeschenken, zoals herfstbloemen, bladeren en bessen. Het resultaat: één voor één prachtstukken die herfst schrééuwen!

Je kunt een herfstkrans ook kant-en-klaar kopen, maar hoe fijn is het niet om in je tuin of het bos op zoek te gaan naar herfstversiersels om er een mooie najaarskrans van te maken? Tonnen inspiratie vind je deze week in Libelle!

herfstkransen
Zelf een herfstkrans maken? Laat je inspireren door de creatieve ideetjes van onze zes lezeressen, te bewonderen in de Libelle van deze week! ©Annelies De Weerdt

Ook dit lees je deze week in Libelle:

  • 12 tips tegen couperose
  • Openhartig: mijn zus werd mijn broer
  • Energie besparen met onze budgettips
  • Groentetaart: even in de oven zetten en smullen maar!
  • Elke dag dikketruiendag: de mooiste exemplaren verzameld

Dat en nog veel meer interessante, ontroerende en fijne artikels lees je deze week in Libelle, vanaf donderdag 29 september in de winkel. Of download de Mijn Magazines app en lees je favoriete magazine digitaal.

Mijn Magazines App: gratis in de App Store en Google Play

 

Las je deze nieuwe artikels al?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content