Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Deze week in Libelle: je tuin in topvorm dankzij onze gratis tuinkalender!

Door Rani Merckx

De allerbeste tips om je tuin weer in topvorm te krijgen én te houden, het hele jaar lang? Die krijg je van groenexpert Laurence in onze handige tuinkalender! Je ontvangt ‘m deze week helemaal gratis bij je Libelle. 

Hét hoogtepunt: onze gratis tuinkalender

Tuinieren, dat doe je op het ritme van de seizoenen: intens in de lente, relaxed in de zomer. In de herfst bol je uit, om dan zachtjes in winterslaap te gaan. En nu het weer eindelijk wat beter wordt, is het tijd om je tuin uit zijn winterslaap te halen – mét onze handige tuinkalender!

12 maanden tuinplezier

Je ontdekt er heel wat slimme tuintips van groenexpert Laurence, weetjes over de bloei, handige snoeitips en nog veel meer … En dat allemaal overzichtelijk per maand verzameld. Handig, toch?

Kortom: met de tuinkalender wordt het zaaien, snoeien én extra genieten van je tuin. Haal jouw exemplaar vanaf 10 maart in huis!

Ook dit lees je deze week in Libelle:

  • Kies je quiche: warm, koud, veggie, glutenvrij
  • DIY: een mandje en speeltje voor je hond
  • Openhartig: Caroline mag haar kleinkinderen niet zien
  • Verrassende wijnweekendjes in eigen land en net over de grens

Dat en nog veel meer interessante, ontroerende en fijne artikels lees je deze week in Libelle, vanaf donderdag 10 maart in de winkel!

Las je deze nieuwe artikels al?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!