Deze week in Libelle: ‘Back to School’ mét onze gratis schoolstickers en handig vakantiekaartje!

Door Rani Merckx

‘Is die vakantie nu al voorbij?’ Het lijkt wel of ze net begonnen is … Maar niet getreurd, want deze week krijg je bij Libelle ons superhandige schoolvakantiekaartje dat alvast doet uitkijken naar die volgende welverdiende pauze. En we hebben nog heel wat in petto voor jou!

Klaar voor de bel mét Libelle

Da’s van mij!

De vriendjes terugzien op de speelplaats, vakantieverhalen uitwisselen én de geur van nieuwe schoolspulletjes: die eerste schooldag, da’s puur jeugdsentiment. Maar wat zou het fijn zijn als zoon- of dochterlief die nieuwe (school)spullen ook weer heelhuids mee naar huis neemt, want vermiste drinkflessen, brood- of koekjesdozen, turnpantoffels … zijn helaas een jaarlijks fenomeen. Maar niet langer, als je ‘t ons vraagt!

Dankzij onze 36 beestige schoolstickers die je deze week in Libelle vindt, moet je zoon of dochter voortaan al íéts meer moeite doen om spullen kwijt te spelen!

Ga dus om de Libelle van deze week, en plakken maar.

Plak onze beestige stickers op de schoolspullen van je (klein)kind

Nog x-aantal keren slapen

Om die ‘t-is-weer-voorbij-die-mooie-zomer-vakantieblues in de kiem te smoren, is er ons gratis schoolvakantiekaartje! Hierop zie je een oogopslag wanneer die volgende vakantie valt. Ideaal om al wat leuks te beginnen plannen. 🙂 Hij is er in handig bankkaartformaat, makkelijk om in je portefeuille te bewaren of op de koelkast te hangen.

Uitkijken naar die eerstvolgende vakantie doe je met ons gratis vakantiekaartje! Deze week bij je Libelle.

Ook dit lees je deze week in Libelle:

Dat en nog veel meer interessante, ontroerende en fijne artikels lees je deze week in Libelle, vanaf donderdag 26 augustus in de winkel!

Ook nieuw deze week:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content