Deze week in Libelle: 17x prachtige wandelpaden aan de rand van ons land

Door De Redactie

Mooie natuurgebieden, charmante dorpjes en sappige dialecten. Nergens is België zo verrassend als in de grensstreek. Wandel mee op de 17 prachtige wandelpaden die je deze week in je Libelle ontdekt!

Flirten met de grens

Dat België zoveel te bieden heeft, hoeven we je vast niet meer te vertellen. Maar wist je ook dat we maar liefst 1445,5 kilometer aan landsgrenzen hebben, en dat daar zóveel moois te ontdekken valt?

Trek er bijvoorbeeld op uit naar West-Vlaanderen en trek je stappers aan in Natuurreservaat De Westhoek, of kies voor een uitje naar het Meetjesland. En wat dacht je van Grenspark Kalmthoutse Heide, of de Lange Afstandswandeling van RivierPark Maasvallei, die dit voorjaar nog bekroond werd als Beste Wandelroute van de Benelux 2021? Plezier gegarandeerd voor jong en oud!

Overheerlijk zomerfruit

Ook in je Libelle van deze week: de allerlekkerste recepten met sappig zomerfruit van bij ons, perfect voor in gebak, een fruitsalade, homemade ijsjes of een fris aperitief. Tien heerlijke recepten om duimen en vingers bij af te likken, waaronder het recept voor deze onweerstaanbare Semifreddo taart:

© Verne Photography

Ook dit lees je deze week in Libelle

  • Dit hielden deze lezeressen jarenlang geheim: “Na dertig jaar denk ik nog elke dag aan Marc. Wat als mijn minnaar tóch voor mij had durven kiezen?”
  • Betaalbaar vakantiegevoel in eigen tuin: 3 originele plonsbaden
  • Beter communiceren met mensen die dementie hebben
  • Stijlvolle én comfortabele zomerslippers
  • En nog zo veel meer interessante, ontroerende en fijne artikels!

Mis al dit leuks niet en haal vanaf 29 juli de Libelle van deze week in huis!

Lees alvast deze pakkende verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content