Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Deze week in Libelle: gratis cadeaustickers om van elk kerstcadeau een echt pareltje te maken!

Door Rani Merckx

Kerst hangt in de lucht, en dat voel je ook in je Libelle van deze week. Hij zit vol inspiratie voor een mooie kerst: feestelijke kalkoengerechten, leuke crea-ideeën voor het gezelligste kersthuis, een cadeauspecial met maar liefst 62 kerstcadeaus voor élk budget én gratis cadeaustickers om je pakjes op te leuken!

Ontdek onze vrolijke kerststickers!

Kerstcadeautjes openmaken, is altijd leuk. Maar als ze versierd zijn met een van onze vrolijke cadeaustickers, die je deze week gratis bij Libelle vindt, wordt het uitpakken van je geschenkjes nóg leuker!

Haal je Libelle van deze week en ontvang een gratis stickervel met 57 leuke kerststickers!

Kerstkalkoen: heerlijk klassiek of in een nieuw jasje

Kalkoen met kerst, het blijft een klassieker. Je kunt hem lekker traditioneel vullen, maar er zijn heel wat andere feestelijke gerechten met deze kersttopper!

Wat dacht je van een pruttelend kalkoenstoofpotje met citroenrisotto? Of wittekoolpakketjes met kalkoen, ricotta en pistachenootjes? En voor wie ‘m toch liever vult, is er de gevulde kalkoen met gehakt, pancetta en abrikozen.

Wat je zoal met kalkoen kunt doen? Dat ontdek je deze week in Libelle. Bovendien krijg je er nog tal van handige kooktips en interessante weetjes bovenop!

©Wout Hendrickx

Ook dit lees je deze week in Libelle:

Dat en nog veel meer interessante, ontroerende en fijne artikels lees je deze week in Libelle, vanaf donderdag 25 november in de winkel!

Op zoek naar een leuk kerstcadeau?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!