Gratis gezichtscrème van Yves Rocher

Mis je Libelle deze week niet, want je krijgt er een gratis gezichtscrème van Yves Rocher bij ter waarde van 19,90 euro. Dat noemen wij: stralend de lente in stappen!

De gezichtscrème ‘Sérum Végétal’ van Yves Rocher is onmisbaar in jouw badkamerkastje. Omdat de crème, met Oryza- en ijskruidextracten, optimaal wordt opgenomen door je huid bestrijdt ie rimpels effectief en zie je meteen resultaat.

Het geheim van Sérum Végétal: IJskruid

Voor Sérum Végétal, de ster onder de antirimpelverzorging, paste Yves Rocher haar meest recente innovaties toe. Aan de basis ligt een wel heel bijzonder plantje: IJskruid. Deze plant komt voor in de woestijngebieden van zuidelijk Afrika en kan zich aanpassen aan de meest extreme omstandigheden. Het krachtige extract van dit IJskruid, ook wel de ‘Levensplant’ genoemd, is een plantaardige, actieve stof die op natuurlijke wijze door je huid wordt opgenomen. En die maximale opname is cruciaal in het bestrijden van rimpels.

Haal deze gezichtscrème Sérum Végétal gratis in huis!

  1. Knip de bon uit die je deze week in je Libelle vindt en vul ‘m in
  2. Ga ermee naar een Yves Rocher-winkel in je buurt
  3. En stap buiten met je gratis gezichtscrème!

Smeren maar, en je bent klaar voor een stralende lente!

Deze aanbieding is geldig van 22 maart tot en met 9 april 2016, zolang de voorraad strekt. Wacht dus niet te lang om te gezichtsverzorging in huis te halen!

Partner Content