Kerstwedstrijd, dag 4: win 78x een ‘magisch’ beautypakket van Yves Rocher

Door Rani Merckx

Onze huid krijgt het de laatste maanden zwaar te verduren, en dat zal er door de winter niet op verbeteren. Heeft jouw huid een opkikkertje nodig? Doe dan zeker mee met onze wedstrijd, want wij geven 78 beautypakketten van Yves Rocher weg die jouw winterhuidje een flinke boost geven!

Kerst in een flesje

Naar goede gewoonte brengt het Franse cosmeticamerk Yves Rocher ook dit jaar limited edition verzorgingssets uit voor de eindejaarsperiode. Voor hun nieuwe verzorgingslijn lieten ze zich inspireren door de zon en de maan, die elkaar op een harmonieuze manier aanvullen en afwisselen. Juicy Berries belichaamt de zon, Milky Almonds de maan. De flesjes van beide collecties ogen niet alleen dromerig, ze zijn ook gemaakt van 100% gerecycleerd plastic én de inhoud ervan doet wegdromen naar kerst:

  • Milky Almonds: de zachte en rustgevende geur van amandelen
  • Juicy Berries: een fruitige, zoete geur van veenbessen

Wat zit er zoal in het beautypakket?

Van een voedende douchecrème en -scrub en een hydraterende lippenbalsem tot een zalige geurkaars: beide beautypakketten die je hier kunt winnen zijn gevuld met verzorgingsproducten die je wapenen tegen de winter (en lang daarna), en een ware streling zijn voor je neus!

Win een heilzaam kerstpakket!

Wil je jezelf graag verwennen? Of ben je nog op zoek naar een leuke attentie voor je moeder, zus of vriendin? Doe dan zeker mee met onze wedstrijd, en wie weet sleep jij wel één van de verzorgingspakketten in de wacht!

Hoe deelnemen? Simpel!

  1. Surf naar libelle.be/feest
  2. Meld je aan of registreer je met je Roularta-account
  3. Trek aan de hendel van onze Libelle-jackpot
  4. Bij drie identieke kerstsymbolen heb je prijs!

Veel succes!

Trek aan de hendel van onze jackpot en win bij drie identieke kerstsymbolen een Milky Almonds- of Juicy Berries-beautypakket!

Deelnemen voor deze wedstrijd kan nog tot en met 18 december middernacht!

Meer voor je winterhuid:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content