Queen Elizabeth blaast 91 kaarsjes uit in stijl

Queen Elizabeth wordt 91 en dat viert ze zaterdag op de Queen’s Birthday Parade. En òf dat ze er weer beeldig zal uitzien. Zal ze verschijnen in één van haar eenkleurige outfits of draagt ze dit keer opvallende corgi sokken?

Queen Elizabeth schuwt een streepje kleur niet, zelfs niet op haar -jawel- 91ste! En hoe feller, hoe beter. Fan of niet, dit is Britse high fashion ten voeten uit.

De Queen met originele sokken?

Op haar verjaardag zal ze vast en zeker stralen. Misschien wel aan de zijde van haar corgi hondjes, waar ze zo van houdt. Zo erg zelfs dat ze ook op haar sokken prijken.

Burlington ontwierp de sokken ter ere van de Queen’s Birthday Parade op 17 juni. Op de sok staan 9 corgi’s mét kroon. Geen 13, zoals de Queen ooit had.

[caption id="attachment_149097" align="alignnone" width="269"] ©Burlington
©Burlington

Wil je zelf die leuke corgi sokken? Ze zijn verkrijgbaar via de Burlington webshop: www.falke.com

Wist je dat?

Wist je dat hare majesteit twee keer per jaar haar verjaardag viert? Eigenlijk is Queen Elizabeth geboren op 21 april. Maar ze viert pas officieel haar verjaardag in juni. Deze traditie loopt al sinds 1748 bij King George II en is te wijten aan het slechte, Britse weer. Hij verjaarde in november, maar vond het toen veel te koud voor zijn jaarlijkse Birthday Parade. Daar is de traditie dus ontstaan dat de Birthday Parade een tijdje na de eigenlijk verjaardag wordt georganiseerd. En je kunt ze geen ongelijk geven. Wie wil er nu geen twee verjaardagsfeestjes?

Lees ook:

 

 

 

Partner Content