Getty Images

Tournée Minérale: ga jij de uitdaging (in team) aan?

Heel wat Belgen namen de voorbije jaren al deel aan Tournée Minérale. Ook dit jaar organiseren De Stichting tegen Kanker en de Druglijn een nieuwe editie. Focus dit jaar? De uitdaging aangaan in team!

Samen ‘een maandje zonder’ tijdens Tournée Minérale

Dat een periode zonder alcohol goed is voor je lichaam, daar hoef je ons niet meer van te overtuigen. En wij zijn duidelijk niet de enigen, want wist je dat tijdens de voorbije edities maar liefst 1 op de 5 Belgen deelnam aan Tournée Minérale?

Dit jaar krijg je in februari voor de vierde keer op rij de kans om de uitdaging aan te gaan. En omdat het samen makkelijker is dan alleen, focust deze editie op teams. Want geef toe, de sociale druk om er ‘toch eentje mee te drinken’ blijft groot. Heb je zin om samen met je collega’s, sportmaatjes of vriendinnen een team te vormen? Dan kun je je groepje registreren via de website.

Maar waar vind je dan lekkere drankjes?

Op café of restaurant gaan, dat betekent vaak ook genieten van biertjes, cocktails of een lekker glaasje wijn. Toch zijn er ook heel wat horecazaken die deelnemen aan Tournée Minérale. Ze serveren speciale huisgemaakte drankjes of passen hun kaart aan. Op deze kaart kun je de deelnemende zaken in jouw buurt opzoeken.

Deze zelfgemaakte drankjes kunnen je vast wel bekoren:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content