Mocktails: 12 heerlijke en alcoholvrije drankjes

Wie zegt dat je niet kunt genieten van een verfrissende cocktail zonder alcohol? Deze 12 mocktails zijn volledig alcoholvrij, lekker én bevatten minder calorieën. Tournée Minérale een uitdaging? Niet met deze overheerlijke recepten!

Waarom zijn die mocktails zo goed voor jou?

Wist je dat alcohol heel wat vergt van je lichaam? Het gebruik van alcohol zorgt dat de melatonine niet goed door het brein ‘vervoerd’ kan worden. Hierdoor is er niet voldoende melatonine aanwezig voor de maximale herstellende werking van de slaap. Af en toe alcohol links laten liggen doet wonderen voor je lichaam, en zorgt er zelfs voor dat je een flinke energieboost krijgt.

Het is geen wonder dat de populariteit van de mocktail of alcoholvrije cocktail blijft stijgen. Een verfrissend alternatief aanbieden voor zwangere vrouwen, bob’s of gasten die graag alcohol aan de kant laten staan is niet alleen gastvrij maar ook een gezonde(re) optie.

Mixen, die mocktails!

Nog meer lekker aperitieven:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content