Mocktails: 16 heerlijke en alcoholvrije drankjes

Mocktails: 16 heerlijke en alcoholvrije drankjes

Wie zegt dat je niet kunt genieten van een verfrissende cocktail zonder alcohol? Deze 16 mocktails zijn volledig alcoholvrij, lekker én bevatten weinig calorieën. Ook ideaal om te serveren in een grote schenkkan tijdens een feestje!

Populair, c’est claire

Jaar na jaar stijgt de populariteit van de mocktail of alcoholvrije cocktail. Niet moeilijk, want een verfrissend alternatief aanbieden voor zwangere vrouwen, bob’s of gasten die graag alcohol aan de kant laten staan is niet alleen gastvrij maar ook een gezonde(re) optie. Libelle selecteerde de lekkerste recepten van dit moment voor jullie!

Mixen, die mocktails!

Wist je dat alcohol heel wat vergt van je lichaam? Het gebruik van alcohol zorgt dat de melatonine niet goed door het brein “vervoerd” kan worden. Hierdoor is er niet voldoende melatonine aanwezig voor de maximale herstellende werking van de slaap. Een alcoholvrij dieet doet wonderen voor je lichaam, en zorgt er zelfs voor dat je een flinke energieboost krijgt!

Meer lezen?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)