Deze week in Libelle: 8x verrassende gerechten met pompoen!

Door Rani Merckx

Laat het buiten maar wat frisser worden, wij maken er een gezellige herfstweek van. Met mooie en straffe verhalen, creatieve ideetjes en … hartverwarmende gerechten met pompoen!

8x pompoen met pit

Die blozende pompoenen lachen ons weer toe! Heerlijk in een soep of quiche, maar je kunt er ook héél wat anders mee. Combineer de herfstheld met een pittige smaakmaker en hij gaat nooit vervelen!

Met de acht recepten die je deze week in Libelle vindt, verras je je gezin met een portie zalig comfortfood! Onze favoriet? De pompoenspiesjes met korianderdip en een varkenshaasje.

pompoen gerechten
©Lot Van Riel

 

Ook dit lees je deze week in Libelle:

En bij die pompoengerechten krijg je ook tal van mooie en ontroerende verhalen natuurlijk, zoals het verhaal van lezeres Lotte die 4.000 km door de woeste natuur van Amerika wandelde, maar ook:

  • Openhartig: spijt van die ene beslissing
  • DIY: maak je eigen poppenhuis
  • Van 2 tot 10 kilo kwijt: lezeressen over hun afslankmethode
  • 20x weekendhuisjes, met sauna, hottub of jacuzzi

Dat en nog veel meer interessante, ontroerende en fijne artikels lees je deze week in Libelle, vanaf donderdag 6 oktober in de winkel. Of download de Mijn Magazines app en lees je favoriete magazine digitaal.

Mijn Magazines App: gratis in de App Store en Google Play

Las je deze nieuwe artikels al?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content