Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Deze 4 onverwachte gespreksonderwerpen maken van jullie een sterk koppel

Door Celine Werner

Eerst ben je halsoverkop verliefd en lijken jullie als duo onverwoestbaar. Maar na een poosje treedt er gewenning op, en wordt de liefde meer een werkwoord. Dus je moet er beiden wat meer moeite voor doen, zoals deze gespreksonderwerpen aan bod laten komen:

Bereid je er alvast op voor, want deze onderwerpen bespreken is niet altijd makkelijk. Sterker nog, het kan zelfs zijn dat jullie in een verhitte discussie belanden. Een verwittigd vrouw is er twee waard.

4 gespreksonderwerpen voor een sterk koppel

Een gesprek over andere mensen die vreemdgaan

Iedereen kent wel iemand die ontrouw geweest is. Probeer jullie gedachten hierover met elkaar te bespreken, want enkel zo kun je misschien voorkomen waar het bij iemand anders fout ging.

Een gesprek over waarom hij iemand anders (dan jij) in vertrouwen nam

Heeft je partner eerst met iemand anders gesproken over iets belangrijks? Of ging hij bij een vriend om raad vragen in plaats van bij jou? Oké, we snappen dat je daar even kwaad om bent, maar geef hem de kans om uit te leggen waarom hij dit deed. Misschien gaf je hem de indruk dat het jou niet zou interesseren.

Een babbel over jullie seksleven

Het is niet makkelijk om te horen dat je partner niet hélemaal tevreden is over jullie seksleven, maar probeer het te appreciëren als hij jou dit open en eerlijk vertelt. Want enkel zo kunnen jullie samen werken aan verbetering. Ook oprecht zijn over jouw verlangens werkt bevorderlijk.

Hoe was je dag?

Door gewoon te vragen hoe zijn dag was, werk je ook aan jullie emotionele connectie. Zo weet je meteen hoe het écht met hem gaat, en welke problemen er door zijn hoofd spoken.

Bron: famme.nl

Ook over relaties: