Libelle’s Fitplan: download hier het tweede trainingsschema

Libelle’s Fitplan: download hier het tweede trainingsschema

Ben je klaar om de tweede week van Libelle’s Fitplan in te zetten? In samenwerking met fitcoach Delphine Steelandt stelden we een haalbaar trainingsplan samen met handige schema’s en fijne work-outvideo’s. We gaan er samen voor!

Fitter en energieker in één maand

Samen met Delphine Steelandt ontwikkelden we een kant-en-klaar Fitplan waarmee jij in vier weken tijd de beste en fitste versie van jezelf wordt. Het plan bevat twaalf leuke work-outvideo’s, drie per week, die telkens maar een kwartiertje duren en ook wekelijks in een handig oefenschema zijn gegoten. Met behulp van motiverende tips, artikels en nog zoveel meer, liggen jouw sportdoelen binnen handbereik.

Ben je klaar om je sportiefste beentje voor te zetten? Ontdek ons volledige Fitplan hier!

Het tweede trainingsschema

Deze week gaan we voluit voor het tweede trainingsschema. Op het programma? Haalbare basisoefeningen waar je telkens rustig op verder bouwt, zodat je conditie een heuse boost krijgt.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Foto’s: Tjorven Boucher – Opmaak schema: Jolien Wallenus

Bekijk hier de vorige work-outs:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes! 

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)