Libelle’s Fitplan: download hier het tweede trainingsschema

Door Jolien Thieleman

Ben je klaar om de tweede week van Libelle’s Fitplan in te zetten? In samenwerking met fitcoach Delphine Steelandt stelden we een haalbaar trainingsplan samen met handige schema’s en fijne work-outvideo’s. We gaan er samen voor!

Fitter en energieker in één maand

Samen met Delphine Steelandt ontwikkelden we een kant-en-klaar Fitplan waarmee jij in vier weken tijd de beste en fitste versie van jezelf wordt. Het plan bevat twaalf leuke work-outvideo’s, drie per week, die telkens maar een kwartiertje duren en ook wekelijks in een handig oefenschema zijn gegoten. Met behulp van motiverende tips, artikels en nog zoveel meer, liggen jouw sportdoelen binnen handbereik.

Ben je klaar om je sportiefste beentje voor te zetten? Ontdek ons volledige Fitplan hier!

Het tweede trainingsschema

Deze week gaan we voluit voor het tweede trainingsschema. Op het programma? Haalbare basisoefeningen waar je telkens rustig op verder bouwt, zodat je conditie een heuse boost krijgt.

  • Download hier het tweede trainingsschema in hoge resolutie en print het uit.
  • In de drie bijhorende sportvideo’s neemt Fitcoach Delphine je telkens een kwartiertje mee in een work-out die je makkelijk thuis kunt meevolgen. Plan ze in je agenda (bijvoorbeeld op dinsdag, donderdag en zaterdag) en doe mee!

Foto’s: Tjorven Boucher – Opmaak schema: Jolien Wallenus

Bekijk hier de vorige work-outs:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes! 

Partner Content