Libelle’s grote fitplan – week 4: Chris ziet de kilo’s vliegen

Door Karolien Joniaux

Fitambassadrices Ina, Lieve, Evi en Chris halen 16 weken lang alles uit de kast om hun conditie een flinke boost te geven. Sportartsen Tom Teulingkx en Guy De Schutter en sportcoach Jochen Jacobs helpt hen hierbij op weg. Hoe beleefde Chris week 4?

Tikje rebels

Chris: ”De voorbije dagen ben ik een beetje stout geweest. Ik ben wat soepeler omgesprongen met mijn trainingsschema door mijn drukke werkprogramma als vrijwilliger. Ja, op pensioen zijn is plezant (lacht). Maar ‘in ruil’ probeerde ik wel tussendoor zoveel mogelijk te bewegen. Echt stil zitten, is er bij mij nooit bij.”

Het loont!

Chris: ”Intussen begin ik ook echt de resultaten te zien. Enerzijds door het dieet waarmee ik al voor mijn deelname aan Libelle’s fitplan startte, maar ook door de vele extra stappen die ik zet. Al acht kilo lichter in bijna twee maanden tijd. Mijn diëtiste was tevreden. En ik ook!”Screen Shot 2016-06-17 at 14.42.46

De mooiste plekjes

Chris: ”Zo stilaan word ik ook een echte kenner van de mooiste wandelplekjes in de omgeving. Het Bloso-domein in Hofstade en het Tivolipark in Mechelen blijven mijn toppertjes om aan nordic walking te doen, maar onlangs heb ik ook domein De Averegten in Itegem verkend. Heerlijk stappen in de natuur! En dan nog het liefst ‘s ochtends in alle vroegte als het buiten nog heerlijk rustig is en ik nog boordevol energie zit. Je bent een ochtendmens of je bent het niet!”

 

Lees hier hoe Chris het er vorige week vanaf bracht. Meer lezen over het opzet van haar fitplanChris haar persoonlijke motivatie én de trainingsschema’s waarmee je zelf aan de slag kan? Klik dan snel door.

Partner Content