Deze vijf vriendinnen maken je het gelukkigst!

Deze vijf vriendinnen maken je het gelukkigst!

Vandaag is framily (vrienden waarmee je zo close bent als familie) belangrijker dan ooit. Therapeut Phil Parker onderscheidt in zijn boek ‘Get the life you love, now’ vijf types die je als vriendin moet hebben om gelukkig te zijn.

1. Wijze Wies

Is een van je vriendinnen een luisterend oor én geeft ze je doordachte en goede raad als je het nodig hebt? Biedt ze géén schrale troost, maar geeft ze écht waardevol advies? Dan is ze voor jou als een personal coach die voor kalmte en stabiliteit zorgt.

2.  Sandra met de stevige schouders

Een vriendin bij wie je 100% jezelf kunt zijn, jou laat praten en naar je luistert. Ze leeft met je mee zonder – weliswaar goedbedoeld – gepreek.

3. Polien Plezier

Deze vriendin is altijd te vinden voor een feestje. Zin om te dansen? Dan kun je op haar rekenen. Zij is altijd goedgezind en kan je zelfs doen glimlachen op baaldagen.

4. Inspirerende Ilse

Als je bij haar bent voel je je uitgelaten en enthousiast. Zij zorgt opnieuw voor de sprankel in je leven, en bij haar krijg je het gevoel dat alles mogelijk is. Alles kan, als je het maar wilt: dat is haar levensmotto.

5. Olga, de ontdekkingsreizigster

Deze vriendin is altijd te vinden voor een citytrip, een roadtrip of een weekje weg! Geen avontuur is haar te groots, en geen reisvoorstel te impulsief!

 

Ook hier lees je hoe belangrijk vriendschap is voor je persoonlijke geluk. Of doe deze test en kom te weten welke vriendin je zelf bent!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)