Jeugdvriendinnen Ann en Christa: “De zorgen in ons leven droegen we samen, dat maakte het een stuk lichter”

Jeugdvriendinnen Ann en Christa: "De zorgen in ons leven droegen we samen, dat maakte het een stuk lichter"
Links: Christa. Rechts: Ann

Op ons Libelle Vriendinnen-platform kun je fantastische nieuwe vriendinnen leren kennen, maar er zijn natuurlijk ook vriendschappen die al heel wat jaren meegaan. Zoals die van de jeugdvriendinnen Ann (50) en Christa (50).

Al 40 jaar lief en leed

Ann: “De Chiro heeft de basis gelegd voor onze hechte vriendschap. In 1981 leerden we er elkaar kennen en er was onmiddellijk een klik tussen ons. Die klik groeide uit tot een hechte en onverwoestbare vertrouwensband. Dus we deelden dan ook alles met elkaar: onze eerste geheimpjes, samen in ‘t geniep afspreken om naar onze vriendjes te kunnen gaan, avonturen beleven op Chiro- of zomerkamp …

jeugdvriendinnen
Links: Ann. Rechts: Christa

 jeugdvriendinnen

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Foto’s: eigendom vriendinnen

 

Lees over twee weken een nieuw jeugdvriendinnenverhaal!

 

 

Deze jeugdvriendinnenverhalen wil je vast ook lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)