Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Getty Images

11x leuke kerstcadeautjes voor je zoon

Door Jolien Thieleman

Een leuk kerstcadeau voor je zoon? Leuk om naar op zoek te gaan, maar niet altijd even makkelijk te vinden als je een origineel pakje onder de boom wilt leggen. We selecteerden alvast een aantal kerstcadeautjes waar je je zoon ongetwijfeld gelukkig mee maakt!

Een origineel kerstcadeau voor je zoon

Partyspel

Partyspel

Partyspel

€ 39,95  –  The Catch Studio

In het spel Catch The Plane strijden teams op het vliegveld tegen elkaar met hetzelfde doel: aan boord stappen van het overboekte vliegtuig. Onderweg komen de teams voor verschillende uitdagingen te staan. Shop het hier.

Puzzelpret

Puzzelpret

Puzzelpret

€ 19,99  –  Puzzle in a bag

Een leuk kerstcadeau voor de puzzelfan: een ‘puzzle in a bag‘ van het gelijknamige Gentse bedrijf. De Hollywood puzzel bevat meer dan 70 referenties naar 100 verschillende films. Shop het hier.

Klinken op kerst

Klinken op kerst

Klinken op kerst

€ 41,95  –  No.3 Gin bij Ginroom

No.3 Gin beheerst een verfrissende balans van 3 smaken: jeneverbes, als ster van de show, met citrus en verschillende kruiden. Heerlijk met tonic of in een cocktail. Shop het hier.

Een fit 2023

Een fit 2023

Een fit 2023

€ 99,95  –  Fitbit

Een gebruiksvriendelijke tracker met 10 dagen batterijduur: dat is de nieuwe Fitbit Inspire 3. Hij houdt 24/7 je activiteit, work-outs, hartslag, slaapkwaliteit en nog veel meer bij. Shop het hier.

Wellness voor hem

Wellness voor hem

Wellness voor hem

€ 38  –  DHIST’L

Het Belgische merk DHIST’L focust zich op duurzame cosmetica voor mannen en brengt voor het eindejaar een aantal cadeauboxen uit. Deze bevat een lichte, hydraterende gezichtscrème en een paar matching sokken. Shop het hier.

Uren luisterplezier

Uren luisterplezier

Uren luisterplezier

€ 10 – € 60  –  Spotify

Met een Spotify-cadeaukaart geef je muziek, podcasts en luisterboeken cadeau. Verzilver ‘m voor een abonnement en luister onbeperkt, waar en wanneer je maar wilt. Verkrijgbaar bij verschillende elektronicazaken en winkels.

Voor zoetebekken

Voor zoetebekken

Voor zoetebekken

€ 5,99  –  Tony’s Chocolonely

Een chocoladereep in een gepersonaliseerde wikkel, dat is dubbel zo fijn. Bij fair chocolademerk Tony’s Chocolonely kies je ook de smaak uit heel wat favorieten. Shop het hier.

Concertcheque

Concertcheque

Concertcheque

€ naar keuze  –  Ancienne Belgique

Geniet van een geweldig concert met de AB-concertcheque: wissel ‘m online of in de ticketshop in (en betaal eventueel het verschil bij). Shop het hier.

Van Belgische bodem

Van Belgische bodem

Van Belgische bodem

€ 24,95  –  Loop Earplugs

Laat die optredens, festivals en concerten maar komen: het Belgische merk Loop beschermt je oren door het geluid met 18 decibels te verlagen. Shop het hier.

Lekker lezen

Lekker lezen

Lekker lezen

€ 22,99 bij Standaard Boekhandel  –  Borgerhoff & Lamberigts

Auteur Toni Coppers staat bekend om zijn spannende plots. Zijn werk werd veelvuldig bekroond, waaronder ook dit boek, dat de Hebban Thrillerprijs won. Shop het hier.

Op reis

Op reis

Op reis

€ 22,95  –  Radbag

Met een kras-wereldkaart heb je een duidelijk overzicht van alle bezochte steden, landen en continenten door simpelweg de gouden folielaag weg te krassen. Shop het hier.

Nog meer kerstcadeautjes? Die vind je hier!

Meer kerstkriebels:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content