©GettyImages

Het recept voor succes: win 15x een bakpakket met 3 Libelle-bakboeken!

Door Rani Merckx

Mmm… Heerlijk toch, die geur van versgebakken brood of gebak in je huis. Nog heerlijker is het als je ze feilloos uit de oven haalt! En dat zit wel gebakken, met onze bakboeken die je hier kunt winnen!

Libelle’s Bakweken: bak jij mee?

Er wordt weleens gezegd dat de liefde door de maag gaat. En wij zijn het daar volledig mee eens. De maand van de liefde leek ons dan ook een uitstekend moment om onze Bakweken te lanceren: ideaal om de maagjes van al je dierbaren te vullen met heerlijk homemade gebak!

Kun je wel wat bakinspiratie gebruiken? Dan zit je bij deze wedstrijd helemaal goed!

Hou je van bakken en nog meer van trakteren met je eigen gebakjes? Dan is dit boek jou op het lijf geschreven! Denk maar aan klassiekers zoals een zachte cake, luchtige biscuit of een heerlijk kruimelgebak. Maar ook brownies, cupcakes en een Napolitaanse bûche passeren de revue!

Het complete Libelle Bakboek (€ 15 – lees meer)

1

Ilse bakt voor elk seizoen: 57 recepten van zoete verwennerijen

Met behulp van onze Libelle-chef Ilse D’hooge zet jij in geen tijd prachtige, zelfgemaakte gebakjes op tafel! Appelbeignets, citroenbiscuit, frambozencake of een pavlova? Chef Ilse legt je piekfijn uit hoe je ze – net als een echte patissier – uit je eigen oven tovert!

Ilse bakt voor elk seizoen (€ 9,95 – lees meer)

2

Heerlijk kerstgebak!

Altijd goed, zo’n bakboek voor de gezelligste tijd van het jaar! Van koekjes tot taarten: in dit boek staan 21 recepten waarmee je je gasten in de watten kunt leggen!

Heerlijk kerstgebak! (€ 9,95 – lees hier meer)

Waag je kans!

Wil jij graag aan de slag met onze Bakboeken? Meedoen is de boodschap!

Deze wedstrijd loopt van 5 februari 14 uur tot en met 12 februari 23.59 uur. Wees er dus snel bij!

Meer lekkere bakideeën

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content