©GettyImages

Schitter in de Libelle Vriendinnen Bakchallenge en maak kans op een fantastisch bakpakket!

Door Rani Merckx

Wij bij Libelle zijn dol op bakken. Een luchtige chocoladetaart, smeuïge soesjes of krokante koekjes uit eigen oven? Het smaakt altijd net dat tikkeltje beter! Daarom lanceren we Libelle’s Bakweken, waarin we jou wekenlang op tonnen bakinspiratie trakteren. Zo maak jij met gemak hemels gebak! En er is meer …

Libelle’s Bakweken = bakken inspiratie

Bak jij ook af en toe alsof je meedoet aan Bake Off Vlaanderen? Dankzij Libelle’s Bakweken steel jij sowieso de show, maar dan in je eigen vertrouwde keuken! Beste bakkers: trek je keukenschort al maar aan, hou de klopper (of mixer) in de aanslag, want wij hebben een superleuke uitdaging voor jullie…

Vier weken lang veel bakplezier!

Vier weken lang schotelen we jou hier op libelle.be de lekkerste bakrecepten voor, elke week in een ander thema. Naast de klassiekers trakteren we je ook op toppers met chocolade, suikerarme recepten en internationale bakgerechten.

Op de verzamelpagina van Libelle’s Bakweken vind je alles om jouw bakkershartje te verwarmen en je dierbaren te verwennen met heerlijk homemade gebak!

Hét hoogtepunt: de Libelle Vriendinnen Bakchallenge!

De komende drie weken houden we ook een échte Libelle Vriendinnen Bakchallenge waarbij Libelle-chef Ilse D’hooge jou elke week uitdaagt om één van haar favoriete bakcreaties na te maken en te delen. Geef er vooral je eigen twist aan, want de drie mooiste en meest unieke bakcreaties winnen een fantastisch bakpakket.

Wil je graag meebakken? Klik op de onderstaande afbeelding en doe mee! Veel succes.

Niet te missen:

Meer lekkere bakideeën:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content