Libelle serveert de lekkerste gebraadjes. Deze week in je favoriete magazine!

Door Rani Merckx

Comfort food van de bovenste plank op zondag of als ster tijdens de feestdagen: dan hebben we het natuurlijk over gebraad. Deze week in Libelle schotelen we jou zeven malse gebraadjes voor die niet alleen indruk maken met hun smaak, maar er ook restaurantwaardig uitzien!

7 gebraadjes: uittesten en proeven!

Het ideale gebraad bereiden? We tonen je hoe het moet in de Libelle van deze week! We serveren zeven gebraadjes die elkaar qua creativiteit en originaliteit naar de kroon steken. Probeer ze nu al, en pak tijdens de feestdagen uit met heerlijk gebraad dat je in geen tijd op tafel tovert.

Wat dacht je van een kalfsgebraad in een kruidenkorst met gratin van aardappel en koolrabi? Of een varkenshaasje met appel, eekhoorntjesbrood en pasta? Overhéérlijk is het rosbief met veenbessensaus en knolselderpuree. Welk gebraadje je ook kiest; smullen wordt het vast en zeker!

Benieuwd hoe je deze gerechten klaarmaakt? Je vindt ze, samen met vier andere gebraadjes, deze week in Libelle. Snel naar de krantenwinkel, dus!

gebraadjes
© Elise Voyez © Elise Noyez

Meer heerlijke gerechten voor nu:

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content