slagroom

VIDEO: Slagroom in 2 minuten

Door De Redactie

Voor al onze keukenkarweitjes zoeken we een makkelijkere oplossing. Bespaar jezelf tijd en afwas met deze handige methode om slagroom op te kloppen. Zo klaar voor op je dessert of koffie én dat zonder klopper!

Krijg stevigere armspieren en geniet van luchtige slagroom. Een win-winsituatie, toch?

Wat heb je nodig?

  • Hersluitbare pot
  • 200 ml slagroom
  • Vanille extract
  • 2 koffielepels bloemsuiker of zoetstof naar keuze
    (vb. Stevia)

Wat moet je doen?

  1. Doe alle ingrediënten in je potje en sluit goed af.
  2. Schudden maar! Minstens 2 minuten om een goede textuur te krijgen. Klaar!

Tip: Koel je pot door het op voorhand in de koelkast te zetten. Plaats eventueel nog 10 minuten in de koelkast als je de slagroom nog steviger wenst.

Bekijk het instructiefilmpje

Lees ook zeker:

Partner Content

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."