Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

VIDEO: Slagroom in 2 minuten

Door De Redactie

Voor al onze keukenkarweitjes zoeken we een makkelijkere oplossing. Bespaar jezelf tijd en afwas met deze handige methode om slagroom op te kloppen. Zo klaar voor op je dessert of koffie én dat zonder klopper!

Krijg stevigere armspieren en geniet van luchtige slagroom. Een win-winsituatie, toch?

Wat heb je nodig?

  • Hersluitbare pot
  • 200 ml slagroom
  • Vanille extract
  • 2 koffielepels bloemsuiker of zoetstof naar keuze
    (vb. Stevia)

Wat moet je doen?

  1. Doe alle ingrediënten in je potje en sluit goed af.
  2. Schudden maar! Minstens 2 minuten om een goede textuur te krijgen. Klaar!

Tip: Koel je pot door het op voorhand in de koelkast te zetten. Plaats eventueel nog 10 minuten in de koelkast als je de slagroom nog steviger wenst.

Bekijk het instructiefilmpje

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook zeker: