Brunchen: dit zijn dé allerlekkerste recepten!

Brunchen: dit zijn dé allerlekkerste recepten!

Een zalig rustig weekend gepland? Ga dan voor een heerlijk lange brunch met vrienden of familie. Met onze recepten wordt het gegarandeerd een fantastische brunch!

Brunchen: altijd een goed idee!

Na een drukke werkweek mag je jezelf gerust eens op een rustig weekendje trakteren. En wat is er nu ontspannender om je dag te starten dan een lekkere brunch?

Wil je graag ergens gaan brunchen? Wij hebben alvast onze favoriete adresjes op een rijtje gezet.

Ga je liever zelf aan de slag? We stelden zes makkelijke, maar vooral overheerlijke menu’s samen. Nodig vrienden en familie uit of hou het gezellig met z’n tweetjes: onze recepten zorgen er wel voor dat je brunch een succes wordt.

6x heerlijke recepten voor de brunch

Klassiek

Op z’n Amerikaans

Op z’n Brits

Zondigen mag…

Gezond en licht

Romantisch met z’n tweetjes

 

Video-inspiratie

Krokante crumble met braambes en appel

Op zoek naar een gegarandeerd succes? Zet dan deze heerlijke crumble van Regula Ysewijn op tafel en werk af met een bolletje vanille-ijs. Dat wordt smullen!

Zelfgemaakte pannenkoeken

Kun je niet goed kiezen? Met zelfgemaakte pannenkoeken tover je vast en zeker bij iedereen een glimlach op het gezicht. In onderstaande video leggen we stap voor stap uit hoe je de beste pannenkoeken maakt.

Nog meer genieten van heerlijke gerechten

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)