Rolschaatsen in Knokke-Heist: de jaren 50 aan zee

Helemaal retro én de perfecte zomeractiviteit: deze zomer kun je in Knokke-Heist rolschaatsen op een outdoor rollerskatepiste. Leuk als je eens even wat anders wilt doen tijdens een dagje Belgische Kust.

Retro rolschaatsen met Rosie’s Roll-in

Van 11 juli tot 30 augustus kun je op het kerkplein van de H. Margaretakerk in het centrum van Knokke je rolschaatsen aanbinden en je helemaal uitleven in een retro outdoor rollerskatepiste, Rosie’s Roll-in. Het gemeentebestuur wil daarmee de lokale handelszaken en horeca in de buurt een duwtje in de rug geven.

Wat je kunt verwachten? Funky discodeuntjes, een decor in pastelkleuren en retro thema’s die je niet alleen veel zomer- maar ook fotopret opleveren. Een perfect uitje met je tiener, niet?

Coronaproof rolschaatsen

Om de veiligheid te kunnen garanderen laat de organisatie telkens maximaal 60 rolschaatsers toe op de outdoorpiste. Je kunt ook lessen volgen in kleine groepen. De rolschaatsen zelf worden voor en na gebruik onmiddellijk ontsmet. Wil je de piste op? Dan is een mondmasker steeds aangeraden.

In tijden van corona is het niet evident om je vakantie (in eigen land) te plannen. We geven daarom wél onze tips rond uitstapjes, slaapplekjes of leuke adresjes, maar verwijzen je graag naar de coronamaatregelen die kunnen veranderen en steeds correct gevolgd moeten worden.

Nog meer leuke uitstapjes:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content