In de kijker: de ribfluwelen broek uit onze nieuwe herfstcollectie bij e5 (+ zó combineer je hem!)

Door Rani Merckx

Deze herfst draag jij de broek, en niet zomaar een broek: de streelzachte corduroy broek, éen van onze pronkstukken uit de nieuwe herfstcollectie bij e5!

Cosy in corduroy

Klaar voor een frisse wandeling of een dag flaneren in de stad? Met de corduroy broek uit onze nieuwe herfstcollectie bij e5 trotseer je alvast alle temperaturen in stijl!

Corduroy is het zusje van fluweel, en wordt ook wel ribfluweel genoemd. Het is een zachte, geribbelde geweven stof die in de jaren zeventig furore maakte, en met onze lilakleurige broek zetten we de trend weer helemaal op de modekaart!

6x zo combineer je onze showstopper

Dat je met onze showstopper heel wat richtingen uit kunt, bewijst de onderstaande video:

Shop onze leuke combinaties:

Spreekt de eerste of derde combinatie jou aan? Of alle twee? Hoe dan ook: met onze zes combinaties zie je er niet alleen stralend uit, maar ben je ook nog eens gewapend tegen de komende koude!

1. Laag op laag

corduroy broek

Wijde corduroy broek (€ 69,99 – bekijk het hier) – Oranje souspull (€ 39,99 – bekijk het hier) – Paarse trui zonder mouwen (€ 59,99 – bekijk het hier)

2. La vie en lila

herfstcollectie e5

Wijde corduroy broek (€ 69,99 – bekijk het hier) – Paarse trui met lila strepen (€ 59,99 – bekijk het hier)

3. Pronk met een print

Wijde corduroy broek (€ 69,99 – bekijk het hier) – Oranje blouse met donkerpaarse print (€ 49,99 – bekijk het hier) – Donkerpaarse souspull (€ 39,99 – bekijk het hier)

4. Knus met een kraag

herfstcollectie 2023

Wijde corduroy broek (€ 69,99 – bekijk het hier) – Zacht camelkleurig truitje met kraag (€ 59,99 – bekijk het hier)

5. Kies een cardigan

corduroy broek

Wijde corduroy broek (€ 69,99 – bekijk het hier) – Oranje-bruine cardigan (€ 69,99 – bekijk het hier) – Paarse blouse met bloemenprint (€ 59,99 – bekijk het hier)

6. Gek op geometrisch

Wijde corduroy broek (€ 69,99 – bekijk het hier) – Paarse blouse met oranje-lila print (€ 49,99 – bekijk het hier)

Klaar voor het najaar met Libelle en e5

Van cardigans en truien tot rolkraagjes en geklede, corduroy broeken: ontdek deze en alle andere warmhouders uit onze nieuwe herfstcollectie in de webshop van e5, of ga naar e5-boetiek in in jouw buurt waar álle leuke collectiestukken voor je klaarliggen.

Een nieuw seizoen, een nieuwe jij:

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content