Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De keuze van Carine: fleurig in een bloemenprint

Redactrice Carine is niet bang voor een mode-experimentje. Zolang het haar figuur – dat allang niet meer in maatje 38 past – maar flatteert. Haar tips deelt ze graag met jou.

Een bloemenprint: voor instant geluk

Carine: “Er gebeurt iets met je als je een bloemenprint aantrekt. Of je nu kiest voor een blouse, losse broek of jurk… je voelt je supervrouwelijk, toch? In mijn kleerkast thuis heb ik lieve kleine bloemetjes hangen, maar ook fellere boeketten, en ik draag ze allemaal even graag!”

Combi-magie

  • Nieuw zijn de uitgesproken bloemenprints, die getekend of geschilderd lijken. Laat ze voor zich spreken en hou de rest van je look rustig met effen tinten.
  • ‘Little house on the prairie’ leeft, want de romantische Liberty-bloemenprint blijft stevig overeind. Geef hem pit met denim, suède en bruintinten voor een coole cowgirl-look.
  • Ook exotische bloemen – met of zonder dieren – spot je overal. Trek de tropical-kaart en combineer ze met felle kleurtjes en sandalen voor een instant hoogzomer vakantiegevoel.

De favorieten van Carine

1

Jurk met bloemenprint

Midi jurk met bloemenprint - POPPY RED - 08102291_1400

LolaLiza, € 59,99.

2

Jumpsuit met tropische bloemen

Tropical Flower Wrap Jumpsuit | Fashion, Flower jumpsuit, Wrap ...

& Other Stories, € 99 € 52.

3

Wikkelrok met pastelbloemen

BEDRUKTE HIGH-WAIST WIKKELROK, Lichen Blue, large

Pieces, € 26,99.

4

Blouse met bloemenprint

Hemden -

Marylène Madou voor JBC, € 39,95 € 10.

5

Broek met bloemenprint

Shop the Look from comma

Comma, € 79,99 € 64,99.

Coverfoto: Tjorven Boucher • Styling: Sarah Roelstraete • Visagie: Ad Van Mierlo

MEER MODE MET CARINE:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content