Je haar krullen: in 5 stappen naar een feestelijk en langhoudend resultaat

Je haar krullen: in 5 stappen naar een feestelijk en langhoudend resultaat

Tijdens de feestdagen kan het leuk zijn om eens iets anders te doen met je haar. Krullen maken, bijvoorbeeld! Zo’n weelderig kapsel oogt meteen feestelijk en is de perfecte basis voor elk opsteekkapsel. Hoe je best te werk gaat, en hoe je ervoor zorgt dat je krullen niet al na een uur uitgezakt zijn? Dat ontdek je in de onderstaande video.

Feestelijke krullen

Libelle’s beautyredactrice Sanne is ook visagiste en haarstyliste. Vandaag geeft ze heel wat tips en tricks voor feestelijke krullen die lekker lang blijven zitten. Om te bewijzen dat je daarvoor geen professionele haarstylist hoeft te zijn, heeft ze collega Diny uitgenodigd. Kijk je mee?

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Camera en montage: Hans De Groef • Met dank aan Stella Bloom (stellabloom-mariaburg.com) voor de kleding.

Meer moois tijdens de feestdagen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)