Trucje: zo ziet niemand dat je foundation op je gezicht hebt

Trucje: zo ziet niemand dat je foundation op je gezicht hebt

Je bent mooi hoe je bent! Maar het kan geen kwaad om moeder natuur een handje te helpen. En zo denken ettelijke vrouwen er hetzelfde over. Gebruik jij bijvoorbeeld ook dagelijks foundation? 

Zo ja, weet je vast wel dat het snel op een ‘masker’ kan lijken. Maar daar kennen we — gelukkig maar — een handig trucje voor, die van niemand minder dan de Amerikaanse make-upartiest Sir John komt. Ken je hem niet? Niet erg, maar we kunnen jou vast wel overtuigen dat hij een pro is, als we jou zeggen dat zelfs Beyonce tot zijn klantenbestand behoort.

Zo lijkt je foundation ‘onzichtbaar’

Dit heb je nodig

  • Een dagcrème
  • Een make-upsponsje
  • En foundation

Zo ga je te werk

Smeer je gezicht gewoon in met jouw dagcrème, maar wacht niet tot die is opgedroogd, want als je wacht totdat het goedje ingetrokken is, droogt je foundation na het aanbrengen snel op en kan het niet goed hechten met je huid. Maak in plaats daarvan je make-upsponsje vochtig met wat water en breng daarmee het product aan.

Foundation niet op je hele gezicht

John adviseert ook om niet op je hele gezicht vloeibare make-up aan te brengen als dat niet nodig is. Door zijn techniek te gebruiken, mengt de maquillage zich perfect met je huid en zie je op een gegeven moment het onderscheid niet meer. Zo lijkt het alsof je iedere dag maar een minuutje voor de spiegel hebt gestaan, met een stralend resultaat.

Ga jij het proberen?

Bron: popsugar.co.uk – Beeld: gettyimages.be

Nog meer lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)