Getty Images

6x agenda’s en planners voor (moes)tuiniers

In een handige agenda of planner kun je alle wilde ideeën voor je tuin alvast neerpennen, zodat je het nieuwe tuinjaar meteen goed georganiseerd kunt starten. Een echt must have voor fervente (moes)tuiniers!

Handig: een agenda of planner voor je tuin

Een tuinagenda- of planner is trouwens niet alleen handig om ideetjes op te schrijven, ze staan vaak ook vol tips en weetjes. Zo breid je je tuinkennis elke keer wat uit!

De Groene Tuinagenda

moestuinplanner 2022

In deze kleurrijke agenda kun je al je tuinplannen kwijt, maar vind je ook heel wat informatie over insecten, bloemen, planten, zaaien, bemesten, oogsten, snoeien en nog véél meer.

€ 12,95 bij Edicola

Over moestuinieren en voedsel

moestuinkalender

Makkelijk om door te bladeren en hapklaar leesbaar! Dit boek is een soort ‘scheurkalender’,  met op elke dag van het jaar interessante weetjes of inspiratie. Onder andere deze onderwerpen komen aan bod: wisselteelt, nachtvorst, ijskruid, woelvork, herborist, F1-hybride, tuinbutler, broedknolletjes, robotmoestuin, zadotheek en koolwitje…

24,95 euro bij knnvuitgeverij.nl

Tuinschrift Avontuurlijk Tuinieren

In dit schriftje kun je 12 maanden lang bijhouden wat er in je tuin gebeurt. Het is een soort dagboek waarin je al je ideeën, plannen en bevindingen kunt bewaren. Bovendien bevat het schrift ook enkele belangrijke data, checklists en heel wat nuttige tips!

€ 9,95 bij bol.com

Moestuinplanner 202

In dit handige moestuinboekje kun je alle informatie over je moestuin verzamelen en bewaren. Vul de handige to-dolijsten aan met wat er maand na maand in jouw tuin moet gebeuren en maak een plan van waar je welke groenten, fruit of kruiden wilt zetten. Met veel extra ruimte voor aantekeningen en persoonlijke notities!

€ 15,95 bij Standaard Boekhandel

De moestuinkalender

Deze kalender vertelt je maandelijks wat je allemaal moet en kunt doen in de moestuin. Zo ben je zeker van een goede opbrengst. Daarnaast heeft de kalender ook nog voldoende ruimte om je eigen tuinklusjes op te schrijven.

€ 9,99 bij Bruna

Mijn Plant journal

Margo Togni houdt van alles wat met groen te maken heeft en wil dit graag met iedereen delen. Haar boek ‘Mijn Plant journal’ vol met groene opdrachten, tips, lijstjes, handige adressen, voorbeelden en uitdagingen is de ideale inspiratiebron voor iedereen die het leuk vindt om zijn woonomgeving groener te maken en er creatief mee bezig te zijn.

€ 17,95 bij Knnv Uitgeverij

Dit is ook iets voor jou:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste groentips en wooninspiratie!

Partner Content