5x agenda’s en planners voor (moes)tuiniers

5x agenda's en planners voor (moes)tuiniers
Getty Images

In een handige agenda of planner kun je alle wilde ideeën voor je tuin alvast neerpennen, zodat je het nieuwe tuinjaar meteen goed georganiseerd van start kunt gaan. Een echt must have voor fervente (moes)tuiniers!

Handig: een agenda of planner voor je tuin

Een tuinagenda- of planner is trouwens niet alleen handig om ideetjes op te schrijven, ze staan vaak ook vol tips en weetjes. Zo breid je je tuinkennis iedere keer wat uit!

De Groene Tuinagenda

In deze kleurrijke agenda kun je al je tuinplannen kwijt, maar vind je ook heel wat informatie over insecten, bloemen, planten, zaaien, bemesten, oogsten, snoeien en nog véél meer.

€ 12,95 bij Edicola

Tuinschrift Avontuurlijk Tuinieren

In dit schriftje kun je 12 maanden lang bijhouden wat er in je tuin gebeurt. Het is een soort dagboek waar je al je ideeën, plannen en bevindingen in kunt bewaren. Bovendien bevat het schrift ook enkele belangrijke data, checklists en heel wat nuttige tips!

€ 9,95 bij bol.com

Moestuinplanner 2020

Met de moestuinplanner van Wim Lybaert kan er niets meer fout gaan in je tuin. Deze planner bevat onder meer een zaai-en-oogstkalender, groentefiches, maandelijkse to-dolijstjes én zelfs info over het klimaat.

€ 17,50 bij Standaard Boekhandel

To Plant a Garden

In dit tuinboek kun je alles kwijt. Het bevat een tuinkalender, blanco pagina’s om je moestuin te tekenen, pagina’s voor notities én opbergruimte voor zakjes zaden.

€ 19,95 bij bol.com

De moestuinkalender

Deze kalender vertelt je maandelijks wat je allemaal moet en kunt doen in de moestuin. Zo ben je zeker van een goede opbrengst. Daarnaast heeft de kalender ook nog voldoende ruimte om je eigen tuinklusjes op te schrijven.

€ 9,99 bij Bruna

Dit is ook iets voor jou:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste groentips en wooninspiratie!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)