Welke planten mogen in de kippenren?

Kippen vinden het maar al te leuk om te scharrelen onder boompjes of struiken. Maar welke planten zijn eigenlijk geschikt voor in de kippenren? Tuinexperte Laurence weet raad!

Planten in de kippenren: waarop moet je letten?

Met planten geef je de kippenren een leuke aankleding en bovendien bieden ze je kippen ook extra beschutting tegen de zon of regen. Hoewel kippen van nature wel weten welke planten goed voor ze zijn, bestaan er ook heel wat giftige exemplaren die je best vermijdt. In bovenstaande video legt onze tuinexperte Laurence je haarfijn uit waarop je moet letten als je struiken voor de kippenren koopt.

Graag meer tips & tricks om succesvol te leren moestuinieren? Schrijf je dan in voor onze gratis moestuincursus! In 5 praktische modules helpen we je stapsgewijs op weg naar een geslaagde oogst. Extra fijn: bij elk onderdeel krijg je ook een verduidelijkende video met onze groen-experte Laurence Machiels.

Meer handige tuinvideo’s vind je hier:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste groentips en wooninspiratie!