Zusjes in hart en ziel: deze adoptiezussen vertellen over hun bijzondere band

Zusjes in hart en ziel: deze adoptiezussen vertellen over hun bijzondere band
© Karl Bruninx

Ze hebben dan misschien verschillende roots, maar delen wel onvoorwaardelijke liefde voor elkaar. Deze adoptiezusjes vertellen over hun unieke band.

Seda was slechts vijf dagen oud toen ze werd opgenomen in Leens gezin

Seda (26) en Leen (37). Seda heeft Turkse roots.

Leen: “Seda was amper vijf dagen oud toen ze bij ons kwam wonen. Ik was al elf jaar, en heb dat proces dus heel bewust meegemaakt. Ik weet nog dat ik het eigenlijk heel fijn en gezellig vond toen ze er was. Plots had ik een nieuwe, kleine zus om voor te zorgen.” (lacht)

Seda: “Dat zorgende typeert Leen enorm. Ik ken geen leven zonder haar. Door het grote leeftijdsverschil en het feit dat ze jong mama werd en alleen ging wonen, was mijn zus tegelijkertijd ook altijd al een soort moederfiguur. Ik kwam heel vaak bij haar over de vloer. Soms bleef ik zelfs het hele weekend logeren. En altijd stond ze voor me klaar. Nog steeds, trouwens.”

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer openhartige familieverhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)