Uit het hart van Hannelore: “Je kunt op het andere kussen een foto van papa leggen en het heel dicht bij jou nemen, zegt Polly. Dan slaapt hij toch een beetje bij jou”

Uit het hart van Hannelore: “Je kunt op het andere kussen een foto van papa leggen en het heel dicht bij jou nemen, zegt Polly. Dan slaapt hij toch een beetje bij jou”
© Ann De Wulf

Begin 2019 verloor Hannelore plots haar grote liefde Stijn aan hartfalen. In haar columns vertelt ze elke week over haar leven als jonge weduwe met twee kinderen.

Alleen slapen

Op de vraag “Hoelang is je man al overleden?” antwoordde ik de laatste maanden steevast “Bijna twee jaar.” Binnenkort moet ik de “bijna” weglaten. Het idee alleen al maakt me angstig, onzeker en vooral: triest. Ook al gaat het maar om één woord. Elke dag lijkt verder weg te zijn van Stijn, weg van de tijd die we samen hadden. Er lijkt alsmaar minder te zijn om mij aan vast te houden. Enkel de kinderen bieden houvast, omdat in hen nog steeds een heel groot stuk van Stijn aanwezig is. Maar ook dat is soms verwarrend, omdat je niet wilt en toch moet wennen aan het “met drie zijn”, niet meer “met vier”.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES MEER VAN HANNELORE BEDERT:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)