Uit het hart van Hannelore: “Weg met social media: wie wil weten hoe het met me gaat, moet de vraag maar stellen”

Uit het hart van Hannelore: “Weg met social media: wie wil weten hoe het met me gaat, moet de vraag maar stellen”
© Ann De Wulf

Begin 2019 verloor Hannelore plots haar grote liefde Stijn aan hartfalen. In haar columns vertelt ze elke week over haar leven als jonge weduwe met twee kinderen.

Sociale media

We zijn bijna twee jaar na het overlijden van Stijn, dus zijn de wekelijkse ‘brievenbergen’ sterk geslonken, maar toch: af en toe landt er een deugddoend handgeschreven briefje of kaartje in de bus. Ik ben er altijd dankbaar voor. Op een avond vind ik bij thuiskomst een kaartje van een vriendin die aan de andere kant van het land woont. Lieve, warme woorden, maar met onderaan dit postscriptum: “Zo blij dat ik via Instagram en Facebook kan volgen hoe het met jou en de kindjes gaat.”

Eerst lees ik de zin zoals ik ook de rest van het kaartje heb gelezen. We zien elkaar weinig, door de afstand, door de huidige corona-maatregelen, door tijdgebrek,… dus het kaartje doet deugd. Maar ’s avonds merk ik dat het laatste zinnetje is blijven hangen, dat het mij aan het denken heeft gezet.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES MEER VAN HANNELORE BEDERT:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)