Uit het hart van Hannelore: “Geef me iets om handen, anders concentreer ik me ongewild te veel op het verdriet”

Uit het hart van Hannelore:  “Geef me iets om handen, anders concentreer ik me ongewild te veel op het verdriet”
© Ann De Wulf

Begin 2019 verloor Hannelore plots haar grote liefde Stijn aan hartfalen. In haar columns vertelt ze elke week over haar leven als jonge weduwe met twee kinderen.

Bezig blijven

Het is steenkoud buiten, maar de zon schijnt en zowel bij Hoppe als bij mij doet dat wonderen. Hoewel de winter nog maar een dikke maand in ons land is, begin ik alweer reikhalzend uit te kijken naar de lente. Niet per se omdat er dan van alles begint te bloeien, maar simpelweg omdat het dan noch te warm noch te koud is. Geen uitersten. Zo’n tussenseizoen als de lente, daar hou ik van. Diep vanbinnen hou ik ook wel een héél klein beetje van donkere winterdagen, van de daarbij horende huiselijke gezelligheid, maar sinds Stijn er niet meer is, heb ik de neiging me in huis op te sluiten en ik voel dat ik alweer snak naar meer daglicht, naar de mogelijkheid buiten in de hangmat tussen de bomen te hangen en daar een boek te lezen zonder drie paar truien aan te trekken.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES MEER VAN HANNELORE BEDERT:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)