Uit het hart van Hannelore: “‘Alles is zo zonder papa’, zegt Hoppe. En zonder papa klopt het niet hé?”

Uit het hart van Hannelore: "'Alles is zo zonder papa', zegt Hoppe. En zonder papa klopt het niet hé?"
© Ann De Wulf

Begin 2019 verloor Hannelore plots haar grote liefde Stijn aan hartfalen. In haar columns vertelt ze elke week over haar leven als jonge weduwe met twee kinderen.

Als het verdriet hoog zit

We zijn buiten met vrienden, coronaproof. Een late kerst vieren, of gewoon proosten op een – hoe dan ook – béter jaar. We hebben niet echt een reden nodig om samen te komen, het doet simpelweg deugd anderen te zien in deze rare tijden, ook al is het dan op afstand en met mondmasker op. Hoewel we het kleine gezin ondertussen al wat gewoon zijn, doet het soms enorm veel deugd elkaar even los te laten en ‘input’ van buitenaf te krijgen. Zowel voor de kinderen, als voor mezelf. Ik zit sowieso al heel vaak alleen aan mijn schrijftafel, dus contact met vrienden moet ik onderhouden om niet in een isolement te verzeilen.

“Hoppe blijft opvallend lang in mijn buurt hangen, terwijl hij normaal gezien meteen speelt of voetbalt. Maar nu zie ik dat hij het lastig heeft, ik voel aan alles dat er iets niet goed zit”

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES MEER VAN HANNELORE BEDERT:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)