Uit het hart van Hannelore: “Wat mis ik ineens dat wondermooie beeld van mijn twee kinderen mét hun papa erbij”

Uit het hart van Hannelore: “Wat mis ik ineens dat wondermooie beeld van mijn twee kinderen mét hun papa erbij”
© Ann De Wulf

Begin 2019 verloor Hannelore plots haar grote liefde Stijn aan hartfalen. In haar columns vertelt ze elke week over haar leven als jonge weduwe met twee kinderen.

Een papa

Het is woensdagnamiddag en ik zit, zoals geregeld de laatste tijd, met Polly in het gras naar Hoppe te kijken die met de vriend voetbalt. Deze dagen zijn heilig geworden. Ik werk liever ’s avonds door, wanneer de kinderen al slapen, dan hen op woensdagnamiddag hun mama te ontzeggen. Dat rustpunt in het midden van de week zorgt voor de kinderen elke keer voor een nieuwe adem. Dus is het op woensdagnamiddag zoals het ook in mijn kindertijd was: speeltijd. Of parktijd. Of luiertijd. Of ‘voetbal-wat-met-vrienden-van-mama’-tijd.

De zon is volop aanwezig en ik twijfel of het niet stilaan tijd wordt om weer met blote benen onder de mensen te komen. Nu ja, ‘blote benen’… bij mij zijn het eerder de gekende ‘melkflessen’ na elke winter. Ik heb een nogal witte huid en word eerder rood dan bruin, dus is de stap naar ‘blote benen’ – zoals bij velen – elk jaar groot.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES MEER VAN HANNELORE BEDERT:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)