Uit het hart van Hannelore: “In de auto brul ik luidkeels met de kinderen mee met een liedje waar Stijn zo van hield. Een golf van liefde overspoelt ons”

Uit het hart van Hannelore: “In de auto brul ik luidkeels met de kinderen mee met een liedje waar Stijn zo van hield. Een golf van liefde overspoelt ons”
© Ann De Wulf

Begin 2019 verloor Hannelore plots haar grote liefde Stijn aan hartfalen. In haar columns vertelt ze elke week over haar leven als jonge weduwe met twee kinderen.

Muziek

Muziek is altijd aanwezig geweest in mijn leven. Al van kleins af aan was ik aan het zingen, ik gebruikte mijn stem op alle mogelijke manieren, vond de stem zonder meer de mooiste van alle instrumenten. In het tweede kleuterklasje hoorde ik dat ik een engelenstemmetje had, enkele jaren later mocht ik solo’s zingen in het kinderkoor. Ik had niets met de katholieke kerk (ik was gedoopt, maar had er als kind geen idee van wat dat betekende: deel uitmaken van een geloofsgroep), maar dat zingen in een kerk, in die enorme klankkast, vond ik magisch. Hoe ouder ik werd, hoe meer muziek voor mij betekende. Ik ontleende cd’s uit de bibliotheek, nam liedjes op cassettes op tijdens radioprogramma’s, en begon uiteindelijk ook zelf muziek te maken.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES MEER VAN HANNELORE BEDERT:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)