Uit het hart van Hannelore: “Stijn zou niets liever hebben dan dat er een warme man mijn leven binnenwandelt, maar mijn hart lijkt helemaal op slot te zitten”

Uit het hart van Hannelore: “Stijn zou niets liever hebben dan dat er een warme man mijn leven binnenwandelt, maar mijn hart lijkt helemaal op slot te zitten”
© Ann De Wulf

Begin 2019 verloor Hannelore plots haar grote liefde Stijn aan hartfalen. In haar columns vertelt ze elke week over haar leven als jonge weduwe met twee kinderen.

Nieuwe ontmoeting

Ik begin het nu toch echt te missen: een koffie drinken op een terras in de zon, uitgebreid op restaurant gaan of met een hele groep bij vrienden in huis hangen. Stijn en ik hebben het altijd graag gedaan, maar al vrij snel na zijn overlijden had ik er nóg meer behoefte aan. Misschien omdat ik tijdens zo’n uren mijn gedachten op nul kan zetten, omdat ik me dan heel even geen alleenstaande (ploeter)moeder voel, geen ‘weduwe van’, geen vrouw die zich tien jaar ouder voelt dan ze werkelijk is. Even geen zorgen, geen verantwoordelijkheden, even je voeten onder tafel schuiven en genieten van fijn gezelschap, het heeft mij altijd deugd gedaan. En ik mis die momenten.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES MEER VAN HANNELORE BEDERT:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)