Uit het hart van Hannelore: “Soms mis ik het wel, dat niet nadenken en gewoon dóén”

Uit het hart van Hannelore: "Soms mis ik het wel, dat niet nadenken en gewoon dóén"

Hannelore Bedert (37) is singer-songwriter en auteur. Ze heeft 2 kinderen, Hoppe (11) en Polly (5). Ze verloor in 2019 haar man Stijn. 

Gewoon dóén

Polly heeft ergens onder in de berg speelgoed wat doosjes plasticine opgediept. Hoe ze die überhaupt gevonden heeft, weet ik niet, want de stapel in haar kamer is onoverzichtelijk en ik zie er mezelf allang niet meer aan beginnen om de boel op te ruimen. Geregeld kom ik haar kamer binnen, verbaasd over de chaos die ze alweer gecreëerd heeft, me realiserend dat mijn kinderkamer er ook zo zou kunnen uitzien, dat ook mijn ouders weleens met de handen in het haar in de deuropening keken naar de wereld die ik gebouwd had.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES MEER VAN HANNELORE BEDERT:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)