Uit het hart van Hannelore: “Op Stijns verjaardag zet Hoppe een muffin op het graf. Zo eenvoudig kan een verjaardagsfeest dus zijn”

Uit het hart van Hannelore: "Op Stijns verjaardag zet Hoppe een muffin op het graf. Zo eenvoudig kan een verjaardagsfeest dus zijn"

Begin vorig jaar verloor Hannelore (36) plots haar grote liefde Stijn aan hartfalen. In haar columns vertelt ze elke week over haar leven als jonge weduwe met twee kinderen.

Verjaardag

Stijn is jarig. Nu ja, jarig, nee, verjaren kan natuurlijk niet meer, maar de datum zal voor altijd gelinkt blijven aan zijn verjaardag. Om de confrontatie te vermijden, wil ik de dag eigenlijk bekijken als eender welke andere dag, maar dat is buiten de kinderen gerekend. Ze willen en zullen de dag niet zomaar laten passeren, dus beloof ik hen dat we er een feestelijke dag van zullen maken. Ik wil hen het plezier niet ontnemen, al heb ik zelf weinig nood aan een feestje. Nee, correctie: ik heb héél veel nood aan een feestje. Maar het idee een verjaardag te vieren van iemand die zelf niet mee aan de feesttafel zit, het is geen vrolijk vooruitzicht.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES MEER VAN HANNELORE BEDERT:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)