Uit het hart van Hannelore: “Toen Stijn stierf, leek mijn stem mee te zijn vertrokken. Ik dacht dat ik nooit meer muziek zou maken…”

Uit het hart van Hannelore: "Toen Stijn stierf, leek mijn stem mee te zijn vertrokken. Ik dacht dat ik nooit meer muziek zou maken..."

Begin vorig jaar verloor Hannelore (36) plots haar grote liefde Stijn aan hartfalen. In haar columns vertelt ze elke week over haar leven als jonge weduwe met twee kinderen.

Kom naar huis

Toen Stijn stierf, leek mijn stem mee te zijn vertrokken. Ik dacht dat ik nooit meer muziek zou maken, het idee alleen al maakte me misselijk. Mijn hele leven was veranderd slechts enkele uren nadat ik van het podium was gestapt en muziek leek met die nacht te zijn verbonden. Nog steeds voelt het alsof ik toen, bij dat laatste concert, afscheid heb genomen van mijn publiek.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES MEER VAN HANNELORE BEDERT:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)