Uit het hart van Hannelore: “Ik weet wat het is om een goeie relatie te hebben. Ik teken niet voor minder dan dat”

Uit het hart van Hannelore: “Ik weet wat het is om een goeie relatie te hebben. Ik teken niet voor minder dan dat”
© Ann De Wulf

Begin 2019 verloor Hannelore plots haar grote liefde Stijn aan hartfalen. In haar columns vertelt ze elke week over haar leven als jonge weduwe met twee kinderen.

Over vriendschappen en relaties

Ik zit met een vriendin aan de vuurschaal in de tuin. Ze verontschuldigt zich voor het feit dat we elkaar lang niet hebben gezien, haalt allerhande excuses boven, om uiteindelijk zuchtend toe te geven dat het haar eigen schuld is. Dat ze al veel langer had kunnen passeren, maar dat het lijkt alsof haar sociaal leven al jaren plat ligt, dat daar geen corona-lockdown voor nodig was. Dat haar relatie en bij uitbreiding misschien zelfs haar hele leven één grote leugen lijkt. Bij die laatste woorden frons ik mijn wenkbrauwen, waarop ze lacht en dramatisch de armen in de lucht gooit. Er vliegt een deel wijn uit het glas, proestend verontschuldigt ze zich.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES MEER VAN HANNELORE BEDERT:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)