Uit het hart van Hannelore: “Ik besef hoe goed mijn kinderen het doen, ondanks het immense gemis”

Uit het hart van Hannelore: “Ik besef hoe goed mijn kinderen het doen, ondanks het immense gemis”

Begin vorig jaar verloor Hannelore (36) plots haar grote liefde Stijn aan hartfalen. In haar columns vertelt ze elke week over haar leven als jonge weduwe met twee kinderen.

Onbekende aan de deur

“De deurbel gaat. Twee kinderen springen op en rennen naar de hal, enthousiast omdat er iemand onverwachts voor ons huis staat. Zo gaat het elke keer. Bezoek is in waarde gestegen sinds ons gezin kleiner is geworden. Elke deurbel luidt een mogelijk vrolijk moment in. In het begin waren beide kinderen ontgoocheld wanneer het bezoek niet voor hen kwam, nu blijven ze gewoon in de deuropening staan en tetteren vrolijk mee, soms tot lichte ergernis van hun moeder.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES MEER VAN HANNELORE BEDERT:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)