Koens column: “Het voelde zo bevrijdend om dat uurwerk af te leggen en te doen alsof tijd geen rol meer speelde”

Koens column: "Het voelde zo bevrijdend om dat uurwerk af te leggen en te doen alsof tijd geen rol meer speelde"
©️ Ann De Wulf

Koen Strobbe (57) keert na twintig jaar in het zuiden van Frankrijk met zijn vrouw Ilse en zoon Kwinten terug naar ons land.

Ten huize Ilse en Koen heerst er niet echt een grote traditie in het geven van overdreven geschenken aan elkaar. Kleine dingen, dat wel: af en toe een bloemetje, een lekkere fles wijn of iets anders alledaags, zonder directe aanleiding, gewoon omdat we elkaar graag zien. Maar voor de ‘grote momenten’ passen we liever. Ach, we leven in tijden dat een mens sowieso gewoon alles meteen koopt als hij het nodig heeft, dus de meeste cadeaus zijn per definitie overbodig, vinden Ilse en ik.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES MEER VAN KOEN STROBBE:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)