Guido’s kijk: “Mijn dochter trekt me regelmatig bij de oren. ‘Je stoort niet, papa. Je moet interesse tonen'”

Guido's kijk: "Mijn dochter trekt me regelmatig bij de oren. 'Je stoort niet, papa. Je moet interesse tonen'"

Guido Everaert is marketeer, reclameman, copywriter en lesgever. Hij heeft vier volwassen kinderen: Eline, Johannes, Lise en Marie, en ook een hond: Rufus. Guido is gescheiden en woont samen met zijn nieuwe liefde. In zijn tweewekelijkse column ontdek je hoe hij naar het leven kijkt.

Toen ze klein was, maakten we er soms grapjes over. ‘De man die met Lise gaat trouwen, zal het niet makkelijk hebben’. Lise is de andere helft van mijn tweeling. Uitgegroeid, hoe kan het ook anders, tot even mooi, en leuk, en menselijk als de andere drie. Wat haar anders maakt, en meteen ook de reden waarom ik dol op haar ben, is de tomeloze energie die ze heeft. Pas op, ze kunnen allemaal werken, maar bij Lise is het anders. Er is vechtlust, vastberadenheid en gezond verstand. Maar alles wordt bijgekleurd door een enorme hoeveelheid impulsiviteit. Dat maakt ook het contrast met haar tweelingzusje zo interessant.

Wil je graag verder lezen?
Dan vragen wij je om eenmalig een gratis account aan te maken. Vanaf dan krijg je ongelimiteerd toegang tot al onze artikels en video’s.

MEER LEZEN VAN GUIDO?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)