Mijn verhaal: Alice ging opnieuw studeren en schopte het van poetsvrouw tot eremagistraat

Mijn verhaal: Alice ging opnieuw studeren en schopte het van poetsvrouw tot eremagistraat
Getty Images

Op haar veertigste besloot Alice, die haar middelbare school in haar jeugd niet had afgemaakt, de stap te zetten naar het tweedekansonderwijs. Ondertussen heeft ze de titel van eremagistraat op zak.

Alice (66): “Dat ik maar tot mijn zestiende naar school ben geweest, was in mijn ogen logisch – toen toch. In de lagere school werd het al snel duidelijk dat ik nooit de primus van de klas ging zijn en toen ik in het eerste middelbaar al meteen buisde op Frans, wilde mama dat ik naar het beroepsonderwijs ging. Ik ben altijd graag naar school gegaan, maar het studeren lukte gewoon niet.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer openhartige verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)