Mijn verhaal: de man van Martine beslist eenzijdig om naar Italië te verhuizen

Mijn verhaal: de man van Martine beslist eenzijdig om naar Italië te verhuizen
Getty Images

Vorig jaar legde Martines man Frank een bom onder hun gezin toen hij aankondigde naar het buitenland te willen verhuizen. Hij moet en zal naar Toscane emigreren, met of zonder haar en de kinderen.

Martine (47): “Frank en ik zijn al meer dan twintig jaar een koppel. Samen met onze kinderen Frederic (15) en Ella (13) beschouwde ik ons als een standvastig en gelukkig gezin. Tot Frank vorig jaar, vlak voor corona uitbrak, de bom dropte dat hij naar Toscane wil verhuizen. De kinderen spotten met zijn zogenaamde midlifecrisis in de veronderstelling dat het een grapje was. Maar ondertussen is ontreddering het enige wat overblijft.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer openhartige verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)