Mijn verhaal: Stephanie kreeg hiv na het overspel van haar ex-vriend

Mijn verhaal: Stephanie kreeg hiv na het overspel van haar ex-vriend
© Getty Images

Stephanie had tien jaar lang een vaste relatie, tot haar vriend opbiechtte dat hij haar had bedrogen. Toen Stephanie na een ongelukje op het werk een hiv-test moest doen, kwam ze erachter dat ze seropositief was. Lees hier haar verhaal:

Stephanie (30): “Mijn ex-vriend en ik hadden tien jaar lang een vaste relatie. Ik dacht dat het om een stabiele en monogame relatie ging, maar blijkbaar dacht mijn vriend daar anders over. Er kwamen spanningen tussen ons en op een dag, toen we weer eens ruzie hadden, biechtte hij op dat hij me bedrogen had. Voor mij betekende dat het einde van onze relatie. Gelukkig waren er nog geen kinderen en konden we vrij makkelijk uit elkaar gaan. Hij pakte zijn boeltje, verhuisde en we zagen elkaar nooit meer terug.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer openhartige verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)