Mannen over vrouwen die diëten: “Eerlijk? Ik zie het verschil niet als mijn vrouw zegt dat ze een paar kilo’s kwijt is”

Mannen over vrouwen die diëten: "Eerlijk? Ik zie het verschil niet als mijn vrouw zegt dat ze een paar kilo's kwijt is"
Getty Images

Vrouwen die op hun lijn letten. Het is een fenomeen waar mannen met verbazing naar kijken. Hoe denken zíj over seldersmoothies, eetdagboeken en soepdiëten?

Dimitri (45)

“Mijn vrouw wordt altijd kwaad als ik zeg dat ik haar vroeger even mooi vond. Mannen houden nu eenmaal van vrouwen met voluptueuze vormen”

Mijn vrouw is de afgelopen maanden spectaculair vermagerd. Ze is maar liefst tien kilo kwijtgeraakt door een combinatie van sporten en intermittent fasting. Ik bewonder haar doorzettingsvermogen, en ik kan niet ontkennen dat ze er fantastisch uitziet. Ze heeft echt ongelooflijk hard gewerkt om haar doel te bereiken. Ze straalt telkens wanneer ze een complimentje krijgt. Haar zelfvertrouwen heeft een enorme boost gekregen en dat heeft ook een positief effect op onze intieme relatie. Ik ben blij voor haar dat ze zich zo goed in haar vel voelt, maar ik blijf erbij dat ik haar vroeger even mooi vond. Ze wordt zelf altijd een beetje kwaad als ik dat zeg, maar het is gewoon een feit dat mannen houden van een vrouw met voluptueuze vormen. Ik ben vooral blij dat we nu eindelijk weer normaal kunnen eten!”

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer openhartige verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)