Verborgen verdriet: Ellen houdt geheim dat haar internetliefde een oplichter bleek te zijn

Verborgen verdriet: Ellen houdt geheim dat haar internetliefde een oplichter bleek te zijn
© Getty Images

Iedereen houdt wel iéts verborgen voor de buitenwereld, maar sommige geheimen wegen zwaarder dan andere… Zo verzwijgt Ellen dat de man op wie ze verliefd werd via internet, een oplichter bleek te zijn.

Ellen (57): “Als ik vroeger verhalen las over vrouwen die duizenden euro’s verloren aan hun grote internetliefde, die achteraf een oplichter bleek te zijn, dan rolde ik eens met mijn ogen. Hoe dom kun je zijn? Maar wat bijna niemand weet, is dat ook ik sinds kort lid ben van het clubje naïeve vrouwen die in de val trapten van zo’n charmante man met slechte intenties. Of toch bijna. Na mijn scheiding van twintig jaar geleden en een latrelatie die vorig jaar op de klippen liep, begon mijn vertrouwen in de liefde te wankelen. Waar kon ik in godsnaam nog een lieve man tegen het lijf lopen? Heel even waagde ik me op Tinder, maar het heen en weer swipen en de nogal oppervlakkige vleeskeuring, waren niets voor mij. Bovendien had ik als single niet te klagen: met een twintigjarige zoon in huis en vijf goede vriendinnen die óók allemaal alleen zijn, voelde ik me nooit eenzaam. Maar dat veranderde toen het land in lockdown ging, het leven tijdelijk on hold werd gezet en nog veel erger: mijn moeder overleed. Nooit eerder voelde ik me zo eenzaam. Niemand die me na het werk stond op te wachten om me eens stevig vast te pakken, niemand die me zachtjes toefluisterde dat alles goed kwam, niemand met wie ik mijn verdriet en mijn angst kon delen.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes! seconden

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)